Kite-Refit Shampoo

Meer Views

Kite Refit Shampoo 400 ML (Spray)

12,50
  • Hoogwaardige coating
  • Voor doek en lijnen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Verlengt de levensduur
Product Omschrijving

Ultramar Kite-Refit Shampoo is in 2012 op de markt gebracht door het Nederlandse bedrijf Ultramar, bekend van coatings en reinigingsmiddelen ten behoeve van diverse watersportactiviteiten. De Kite-Refit Shampoo is uitermate geschikt om je kite te reinigen en wordt door ons geadviseerd wanneer je kite onder de zoutresten of bijvoorbeeld vetvlekken zit.

Naast de reinigende werking is Kite-Refit shampoo tevens de ideale behandeling voor je aan de slag gaat met de Kite-Refit Coating. Door je kite doek eerst goed te reinigen alvorens de Kite-Refit Coating aan te brengen ben je verzekerd van een goede hechting van de coating en een kite die weer helemaal fris is. Kite-Refit shampoo is niet schadelijk voor je doek of voor je gezondheid.

De Kite-Refit coating die tijdens de productie op je kite wordt aangebracht wordt aangetast door het gebruik van de kite en externe invloeden zoals UV.
Kite-Refit maakt het doek van je kite weer water-  en vuilafstotend en zorgt ervoor dat het doek minder luchtdoorlatend wordt. Ook beschermd Kite-Refit tegen UV straling.
Nadat je je kite met Kite-Refit behandeld hebt zal je merken dat het doek weer knispert alsof de kite net uit de fabriek komt en dat water direct van je kite afglijdt.

Met een spuitbus (400 ml) kun je circa 10 m² behandelen. Voor een kite van 10 m² adviseren wij 2 spuitbussen, omdat je beide kanten moet behandelen.
Hier kan je de Kite-Refit Coating bestellen.

Reviews

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie