Ventielen

Ventielen

Voor iedere kite het juiste ventiel:

In samenwerking met diverse grote en kleine kitemerken bieden wij een zeer breed assortiment aan kite ventielen aan. De ventielen worden bevestigd op de bladder met behulp van een grote plaksticker. Wij hebben o.a. ventielen op voorraad voor Best, Slingshot, F-one, Ozone, Naish, Cabrinha, Epic, Blade, Liquid Force en vele anderen!

Gemonteerd met behulp van de Valve Trap:

De Valve Trap is een revolutionaire manier om je ventiel te monteren op je kitebladder. Het ventiel wordt zowel van onder als van boven vastgeklemt en vervolgens met behulp van een zeer sterke lijmverbinding op de bladder aangebracht. De valve trap heeft een diameter van ruim 10 cm en daardoor hecht deze beter dan reguliere productie systemen.

12 maanden garantie:

Mocht je toch een probleem ervaren met een van onze ventielen? Wij bieden 12 maanden garantie op productiefouten.

Fix Kit of Universeel?

Wij bieden zowel Fix Kit ventielen als universele ventielen aan. Het verschil zit in de lijm die gebruikt wordt voor de optimale hechting van het ventiel aan de bladder. Wil je je ventiel vervangen op je oude bladder? Koop een Fix Kit ventiel. Wil je een ventiel monteren op een orange universele bladder? Bekijk de ventielen voor unversele bladders.